У серпні 2005 року вступив на навчання до Академії пожежної безпеки України. У 2010 році закінчив Національний університет цивільного захисту України за спеціальністю «Пожежна безпека», освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста.

 У червні 2010 року був назначений на посаду начальника караулу 1-ї самостійної державної пожежної частини Луганського міського управління Головного управління МНС України в Луганській області.

З травня 2015 року  по липень 2015 року призначений на посаду провідного фахівця відділу цивільного захисту Сєвєродонецького міського управління Головного управління ДСНС України у Луганській області.

З липня 2015 року по серпень 2020 року проходив службу на посаді помічника начальника зміни ( з питань оперативного реагування) чергової зміни оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Луганській області. З вересня 2020 року по серпень 2024 року ад’юнкт ад’юнктури Національного університету цивільного захисту України.

У серпні 2024 року захистив дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії у галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

У вересні 2024 року призначений на посаду викладача кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт.