Інструктаж 3-го курсу факультету цивільного захисту, щодо проведення відпустки та проходження навчальної практики

11 червня т.в.о. начальника факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України Вадим ТЮТЮНИК разом керівною ланкою курсу провели інструктаж особового складу  3-го курсу факультету цивільного захисту який відбуває у канікулярну відпустку.

Під час інструктажу, було звернуто увагу на  випадки травмування, дотримання правил охорони праці, правил поведінки на воді, правил під час сигналу оповіщення «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», правил дорожнього руху, про заборону виїзду за межі місця проведення відпустки до регіонів, які були тимчасово окупованими та де ведуться бойові дії.

Навчальна практика для здобувачів вищої освіти триватиме з 15 липня по 1 листопада на посаді командира рятувальника відділення підрозділу ОРС ЦЗ ДСНС України.

Начальник кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт факультету цивільного захисту Віталій СОБИНА та керівник практики старший викладач кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт факультету цивільного захисту Андрій МЕЛЬНИЧЕНКО провели інструктаж з особовим складом 3-го курсу факультету цивільного захисту, щодо проходження навчальної практики.

Під час інструктажу було приділено увагу питанням безпеки праці під час відбуття та слідування до місць проходження навчальної практики, належному виконанню завдань, передбачених програмою навчальної практики, якісній підготовці та оформленню звітних документів, сумлінному ставленню до службових обов’язків.