Курсант 3-го курсу факультету цивільного Станіслав СІРОКЛИН став бронзовим призером у Чемпіонаті ФСТ "Динамо" з гирьового спорту серед закладів вищої освіти МВС

З сьомого класу Станіслав виявляв зацікавленість до силових видів спорту, адже він з самого малку розумів, що спорт загартовує чоловічу мужність і характер.

В той час в його селі Донцівка, що на Луганщині, відкривається секція з гирьового спорту, це стало останнім поштовхом для хлопця, щоб розпочати свою кар’еру як спортсмена.

Станіслав виявив інтерес і талант у гирьовому спорті, і тому з восьмого по десятий клас він був чемпіоном району та області у своїй ваговій категорії.

У 2021 році, він вступив до лав Національного університету цивільного захисту України, та потрапив до дружнього колективу збірної команди з гирьового спорту. Завдяки постійним тренуванням і бажанню перемагати він взяв участь у багатьох змаганнях: Чемпіонат ДСНС з гирьового спорту (м. Хмельницький), Кубок ЧОО ФСТ "Динамо" та Чемпіонат ФСТ "Динамо" з гирьового спорту серед закладів вищої освіти МВС, який проходив 9-11 квітня 2024 року у місті Львів, де він виборов бронзу.