Участь у тренінгу для майбутніх тренерів з кібергігієни

Начальник кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту факультету цивільного захисту Вадим ТЮТЮНИК прийняв участь у тренінгу для майбутніх тренерів з кібергігієни, який відбувся 03-06 квітня 2024 року в рамках спільного проєкту Організації з безпеки та співробітництва в Європі та Міністерства внутрішніх справ України. До його проведення було залучено тренерів Національної академії внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ та Одеського державного університету внутрішніх справ, які пройшли спеціальні навчання, а учасниками були представники закладів вищої освіти сфери МВС.

Від імені організаторів тренінгу учасників привітали менеджерка проєкту «Посилення спроможностей національних партнерів для зміцнення кіберстійкості» Тетяна Медун і заступник начальника управління організації наукової діяльності та інновацій Департаменту освіти, науки та спорту МВС Максим Романов.

У межах тренінгу засвоєно такі теми як безпеки мобільних пристроїв і користування соціальними мережами, шкідливого програмного забезпечення та убезпечення від неправдивих повідомлень. Також, для педагогів організовано проведення методологічної сесії щодо окремих аспектів і специфіки викладання основ кібергігієни.