Здобувачі магістратури управління взяли участь у Всеукраїнської науково-практичної конференції ІБІТ-2023

   30 листопада 2023 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Національного університету «Львівська політехніка» відбулась VI Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, студентів і курсантів «ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ».
  Конференція розпочалась з вітального слова заступника Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Романа ПРИМУША. З актуальними доповідями виступили директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор ВІТОВЕЦЬКИЙ, начальник Управління оповіщення, телекомунікацій та інформаційних технологій ДСНС України Владислав КРАВЧЕНКО та начальник відділу інформаційних технологій, захисту інформації та електронних довірчих послуг ДСНС України Віктор ПОЛІЩУК.
   З актуальними доповідями до конференції долучились представники ІТ-компаній, серед яких SoftServe, GlobalLogic та JetSoftPro. У рамках конференції організовано роботу двох секцій «Інформаційна безпека» та «Інформаційні технології», де аспіранти, ад’юнкти та здобувачі освіти мали можливість презентувати власні дослідження.
   У роботі конференції також взяли участь здобувачки магістратури управління факультету цивільного захисту нашого університету Єва ВАСИЛЬЄВА та Анастасія МАЦАКОВА з  доповіддю за темою: «Використання фрактальної послідовності при забезпеченні захисту інформації». Науковим керівником цього дослідження є гарант освітньої програми «Управління інформаційною безпекою об’єктів критичної інфраструктури» - доцент кафедри  управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Олександр ЛЄВТЄРОВ.