В Національному університеті цивільного захисту України триває вступна кампанія «Абітурієнт - 2023»

Приймання заяв від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» розпочалося з 19 липня. Майже 600 заяв було подано на бюджетну форму навчання за держзамовленням.
Подати документи на навчання за контрактом можна на такі освітні програми, як: "Цивільний захист",  «Управління інформаційною безпекою об’єктів критичної інфраструктури», «Радіаційний та хімічний захист», «Пожежна безпека», «Техногенно-екологічна безпека», «Комп’ютерні технології у сфері безпеки», ««Екстремальна та кризова психологія», «Охорона праці», «Туризм» тощо. З повним переліком спеціальностей докладніше можна ознайомитися на сайті НУЦЗ України.
Цього року для абітурієнтів, які планують стати саме студентами, а не курсантами, закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання є можливість самостійно зареєструватися та подати заяву на вступ в особистому електронному кабінеті. Як це правильно зробити - можуть роз’яснити представники консультаційного пункту, який створено в НУЦЗ України. Члени відбіркових комісій у разі виникнення труднощів допомагають створити електронний кабінет, роз’яснюють інформацію про правила написання мотиваційних листів та подання заяв.
Приймальна комісія університету працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00 та у суботу з 9:00 до 13:00.
Вступна кампанія в НУЦЗ України триватиме до 31 липня включно.