Курсанти першого курсу продовжують проходження навчальної практики.

На базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України курсанти першого курсу факультету цивільного захисту продовжують проходження навчальної практики.

В рамках вивчення навчальної дисципліни "Висотна підготовка" першокурсники практично відпрацювали вправу "Саморятування з 2-го поверху навчальної башти за допомогою рятувальної мотузки". На цих заняттях курсанти отримують фундаментальні знання та навички, які знадобляться їм в подальшій професійній діяльності.

В рамках загальнопрофесійної підготовки було проведено заняття за темою: "Колективні та індивідуальні засоби захисту в електроустановках". Мета заняття - створити усвідомлення щодо колективних та індивідуальних засобів захисту в електроустановках, їх важливості та правильного використання для забезпечення безпеки. Ознайомлення з основними видами колективних засобів захисту, такими як ізоляційні бар'єри, знаки безпеки, роздільні пристрої. Підвищення усвідомлення щодо загроз, пов'язаних з роботою в електроустановках, та важливості дотримання всіх необхідних заходів безпеки.

В рамках дисципліни Пожежно-рятувальна підготовка практично відпрацювали етапи оперативного розгортання, а саме: підготовка до оперативного розгортання, попереднє оперативне розгортання та повне оперативне розгортання.