Науково-педагогічні працівники факультету цивільного захисту провели додаткові заняття із курсантами університету

В період з 22 по 26 травня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедр факультету цивільного захисту, в рамках закріплення знань та підвищення навичок здобувачів вищої освіти університету, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Цивільний захист» провели додаткові практичні заняття.

Начальник кафедри НПД Олександр Данілін разом з курсантами факультету цивільного захисту відпрацювали питання по оформленню листів суб’єктам підприємницької діяльності та органам місцевого самоврядування щодо дотримання протипожежних вимог (звертаючи увагу на пожежонебезпечний період), дотримання вимог та виконання нормативно-правових актів у сфері техногенної безпеки та цивільного захисту. Також додатково відпрацьовано питання правильності оформлення майбутніми фахівцями матеріалів справ про адміністративні правопорушення.

Доцент кафедри ОТЗАРР Олександр КОВАЛЬОВ, провів додаткові практичні заняття з курсантами  факультету цивільного захисту за темою -  влаштування та конструкції пожежних автоцистерн.