Додаткові заняття з курсантами 3 курсу факультету цивільного захисту.

11.05.2023 року кафедрою організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт проведено додаткові заняття з практичним відпрацюванням вправ з курсантами третього курсу факультету цивільного захисту. На занятті було відпрацьовано способи рятування потерпілого та саморятування по вертикальним канатам з верхніх поверхів будівлі.

 

12. 05.2023 на кафедрі наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту були проведені додаткові заняття для здобувачів вищої освіти  3-го курсу.

Доцентом кафедри Сергієм Гарбузом  було проведено заняття метою якого є  вивчення архітектурних конструкцій цивільних та промислових будівель, які застосовуються в будівництві, а також ознайомлення з технологіями, що використовуються для створення будівельних конструкцій.

Під керівництвом доцента кафедри Юлії Безуглої курсанти аналізували стан техногенної небезпеки при проведенні механічних процесів, особливості техногенної небезпеки та заходи захисту під час механічної обробки та подрібнення твердих речовин та матеріалів (деревини, пластмас, металів, зерна, кам'яного вугілля тощо) та інформували присутніх про проблематику механізмів подрібнення, як джерел утворення пилоповітряного вибухопожежонебезпечного середовища, виявляли характерні джерела запалювання та системи.