Підсумки першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання»

15 лютого 2022 року на базі кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту відповідно до вимог наказу НУЦЗ України від 24.12.2021 року № 253 «Про проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2021/2022 навчальному році» був проведений перший етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання».
У заході взяли участь 28 здобувачів вищої освіти. Майбутні фахівців закріпили знання зі стандартизації, метрології та сертифікації, контролю якості виготовлення та відновлення деталей, вузлів машин, основних норм взаємозамінності, принципів контролю параметрів рятувальної техніки, конструкцій та матеріалів, роботи засобів вимірювальної техніки.
Підсумки олімпіади:
І місце – Чала Катерина Сергіївна, група МУЦЗ-21-111.
ІІ місце – Бабич Микола Романович, група МУЦЗ-21-111.
ІІІ місце – Медведєва Діана Олександрівна, група ЦЗк-18-141.
Вітаємо переможців!
Бажаємо всім учасникам подальших успіхів в освоєнні навчальних програм та поглибленні знань, які необхідні співробітнику Державної служби України з надзвичайних ситуацій.