У Національному університеті цивільного захисту України відбувся випуск магістрів

04 лютого в Національному університеті цивільного захисту України відбувся урочистий випуск магістрів. Сьогоднішній день став вирішальним у професійному становленні вихованців університету. Загалом, протягом 2021 року та під час випуску магістрів 2022 року заклад вищої освіти ДСНС України випустив майже 700 фахівців різних кваліфікацій та форм навчання.
На урочистому заході було оголошено привітання від тимчасового виконувача обов'язків Голови ДСНС України Сергія Крука. Також науково-педагогічних працівників та молодих фахівців вітав ректор університету Володимир Садковий: «.. Щиро вітаю випускників із завершенням навчання та отриманням ступеня вищої освіти «магістр». Випускники Національного університету цивільного захисту України завжди відрізнялися сумлінним і професійним виконанням своїх посадових обов'язків, чесним і самовідданим ставленням до справи захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Переконаний, що життєвий шлях кожного з вас віднині набуде нового змісту, а отримані протягом навчання в університеті знання слугуватимуть надійним фундаментом для успішного професійно-службового зростання, міцним підґрунтям забезпечення надійного цивільного захисту на користь нашої держави та всього українського народу!».
Зі словами подяки звернулися до керівництва та колективу закладу вищої освіти молоді фахівці, які запевнили, що з честю та гідністю будуть нести високе звання Випускника Національного університету цивільного захисту України, подякували за постійну увагу, підтримку та турботу, дали урочисту клятву вірності та відданості Українському народові й обраній професії.
Хвилюючим і незабутнім моментом урочистостей став ритуал прощання із прапором університету. В очах уже молодих лейтенантів світилась радість і, водночас, сум. Сум за тими роками, що разом із одногрупниками ділили у казармах, і світла надія на те, що попереду – справжнє самостійне життя.
Вітали присутніх творчі колективи НУЦЗУ – вокальний «Аніма» та танцювальний «Флейм». Супроводжував захід духовий оркестр університету.