Кафедра наглядово-профілактичної діяльності запрошує на олімпіаду!

08 лютого 2022 року о 15.00 в аудиторії 103 (вул. Баварська, 7) науково-педагогічними працівниками кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту буде проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Правознавство».

Вивчення навчальної дисципліни «Правознавство» надає здобувачам вищої освіти університету необхідні знання та навички з системних правових знань для прийняття активної громадської позиції, сприяння підвищенню рівня правової свідомості, що дозволяє орієнтуватися у суспільних відносинах, які регулюються й охороняються правом.  Учасники навчального процесу вчаться розуміти принципи права і правові засади професійної діяльності, усвідомлювати цінності громадянського суспільства та необхідність його сталого розвитку, верховенства права, прав і свобод людини і громадянина.

За результатами навчання вихованці нашого навчального закладу мають здатність реалізувати свої права і обов’язки у суспільстві, усвідомлюють цінності громадянського (вільного демократичного) суспільства та необхідність його сталого розвитку, верховенства права, прав і свобод людини і громадянина в Україні. Завжди діють у правовому полі, керуються нормами законодавства, використовують на практиці основи діючого законодавства.

Для участі у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади запрошуються здобувачі вищої освіти університету. Реєстрація в каб.112 кафедри (14:30-14:45).