Кафедра наглядово-профілактичної діяльності запрошує на олімпіаду!

15 лютого 2022 року о 15.00 в аудиторії 103 (вул. Баварська, 7) науково-педагогічними працівниками кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту буде проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання».
Однією із складових забезпечення ефективної роботи системи цивільного захисту є комплексний підхід, що забезпечує контроль параметрів рятувальної техніки, конструкцій та матеріалів. В цілому це забезпечується дотриманням вимог стандартів, використанням сертифікованої продукції та послуг. Метою проведення олімпіади є закріплення у майбутніх фахівців здатності та уміння використовувати знання зі стандартизації, метрології та сертифікації, контролю якості виготовлення та відновлення деталей, вузлів машин, основних норм взаємозамінності, принципів роботи засобів вимірювальної техніки.
Для участі у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади запрошуються здобувачі вищої освіти університету. Реєстрація в каб.112 кафедри (14:30-14:45).