Вихідні на факультеті

   Суботній ранок у курсантів розпочався з державно-правового інформування на тему: «19 грудня - День Cвятого Миколая». Відвідали особовим складом курсів тематичну виставку «Пакт Реріха. Історія і сучасність», яка відкрилася в залі 1 поверху їдальні, вул. Алчевських, 52/54. Ввечері курсанти в підрозділах факультету переглянули кінофільми «Марш-кидок» та «Мажори на мілині».

  Суботнім вечором студенти факультету під керівництвом підполковника служби ДСНС Олени Юрченко переглянули рок-оперу "Юнона та Авось" в Харківському академічному театрі музичної комедії. Ця вистава багатозначна і видовищна. Слово та думка, музика та танець, пластика жестів – все злито в органічну єдність. Романтична історія кохання російського мандрівника, графа Миколи Резанова та юної красуні, дочки іспанського губернатора Сан-Франциско Кончіти.

 

 

 

  18-го грудня слухачі магістратури відвідали галерею «АВЕК» та «Feldman MUSEUM». Слухачам дуже сподобалася нова експозиція виставки «Пам‘ятки віри», яка висвітлює визначні культові споруди світу : від примітивних первісних вірувань та маловідомих культів до сучасних розвинених національних та світових релігійних систем. Експозиція включає в себе копії культових споруд або їх окремих частин, майстерно виконаних з точним дотриманням пропорцій, з достовірним відтворенням зовнішнього архітектурного вигляду та особливостей декоративно-художнього оформлення.

   Ранок неділі для курсантів розпочався зі спортивно-масових заходів: легка атлетика: біг на дистанцію 1000 метрів, гімнастика (підтягування на перекладині, підйом з переворотом, згинання та розгинання рук в упорі на брусах) та спортивні ігри: настільний теніс, баскетбол. Ввечері з курсантами був проведений тематичний вечір на тему: «Правила етичної поведінки працівників ДСНС» та перегляд кінофільму «Хлопчик на ім’я Різдво».