10 грудня 2021 року закінчується переддипломна практика

10 грудня 2021 року закінчується переддипломна практика у здобувачів денної форми навчання другого рівня вищої освіти освітньо-професійних програм «Цивільний захист» та «Управління у сфері цивільного захисту»

Переддипломна практика є надзвичайно важливою і невід’ємною ланкою всього навчального процесу. Основне завдання переддипломної практики полягає в закріпленні теоретичних знань, набутих під час навчання в університеті, а також оволодіння практичними навиками роботи з обраної спеціальності.

Переддипломна практика також направлена на фахову та організаційну підготовку здобувача щодо виконання кваліфікаційної (магістерської) роботи, а саме: ознайомлення з практичними аспектами виникнення та розвитку проблемної ситуації, яка є предметом дослідження при написанні роботи, збір інформаційних матеріалів, оволодіння сучасними методами у галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних управлінських рішень під час конкретної роботи у реальних умовах.

Переддипломна практика це складова підготовки майбутніх магістрів до самостійного виконання професійних завдань на певних посадах чи у сфері професійної діяльності. Формування у них потреби систематичного поновлення знань та творчого застосування їх у практичній (службовій) діяльності і розвитку соціальних навичок (softskills) у фахівця.