На факультеті цивільного захисту відбувся захід з питань гендерної рівності

        3 грудня на факультеті цивільного захисту фахівчиня (з гендерної рівності) Софія Богомазова провела зустріч з питань гендерної рівності зі здобувачами другого рівня вищої освіти освітньо-професійних програм «Цивільний захист», «Управління у сфері цивільного захисту», «Управління пожежною безпекою».

Розглянули положення про політику попередження і боротьби з переслідуванням, сексуальними домаганнями, дискримінацією та зловживанням владою в Національному університеті цивільного захисту України, Конвенцію про ліквідацію всіх форм дискримінації (CEDAW) а також резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека»

Стейкхолдери зазначених освітньо-професійних програм також долучились до зустрічі. Гаранти, Голова студентської Ради факультету цивільного захисту, науково-педагогічні працівники висловились  щодо особливостей лідерства у професійній діяльності працівниць сектору безпеки і оборони. Сьогодні впровадження принципу гендерної рівності є одним з пріоритетів ДСНС. Наразі здійснюються заходи щодо інтеграції ґендерної тематики в освітні компоненти навчально-професійних программ університету. 

 "В Державній службі України з надзвичайних ситуацій є місце для кожної людини..."