У Національному університеті цивільного захисту України відбувся випуск магістрів

05 лютого в Національному університеті цивільного захисту України відбувся урочистий випуск магістрів. 

Сьогоднішній день став вирішальним у професійному становленні 77 вихованців університету – 20 курсантів, 33 студентів та 24 слухачів магістратури; 16 здобувачів вищої освіти виконали освітню програму з відзнакою. Загалом, протягом 2020 року та під час випуску магістрів 2021 року заклад вищої освіти ДСНС України випустив майже 700 фахівців різних кваліфікацій та форм навчання.

На урочистому заході було оголошено привітання від Голови ДСНС Миколи Чечоткіна. Також науково-педагогічних працівників та молодих фахівців вітав ректор університету Володимир Садковий: «.. Щиро вітаю науково-педагогічний склад, увесь персонал Національного університету цивільного захисту України з випуском молодих фахівців, які отримали другий (магістерський) рівень вищої освіти. Випускники Національного університету цивільного захисту України  завжди відрізнялися сумлінним і професійним виконанням своїх посадових обов'язків, чесним і самовідданим ставленням до справи захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Переконаний, що життєвий шлях кожного з вас віднині набуде нового змісту, а отримані протягом навчання в університеті знання слугуватимуть надійним фундаментом для успішного професійно-службового зростання, міцним підґрунтям забезпечення надійного цивільного захисту на користь нашої держави та всього українського народу!».

Вітали присутніх творчі колективи НУЦЗУ – вокальний «Аніма» та танцювальний «Флейм». Супроводжував захід духовий оркестр університету.