Факультет цивільного захисту провів профорієнтаційну роботу з школярами!

20 квітня 2024 року фахівці факультету цивільного захисту провели профорієнтаційну роботу з майбутніми абітурієнтами.
Науково-педагогічні працівники факультету цивільного захисту провели онлайн зустрічі зі школярами із різних областей України під час якої розповіли учням про історію університету, факультети та спеціальності, за якими готують студентів та курсантів.
В свою чергу абітурієнти цікавились, які нормативи необхідно здавати, який прохідний бал до університету та запитували про умови навчання.

Під час спілкування зі школярами випускних класів, разом з презентацією матеріалів, було доведено історію та становлення Національного університету цивільного захисту України та продемонстровано наглядний документальний фільм. Поруч з цим, випускникам 2024 року було роз’яснено особливості вступу та навчання в нашому університеті, доведено порядок оформлення документів до вступу, показано алгоритм пошуку інформації на сайті університету, доведено перелік предметів, на які необхідно зосередити увагу під час підготовки та складання тестів зовнішнього незалежного оцінювання вступної кампанії.
Керівники навчальних закладів подякували за плідну співпрацю та обіцяли всіляко сприяти у відборі майбутніх абітурієнтів 2024 року почесної, поважної та необхідної професії рятувальника, яку отримують під час навчання в Національному університеті цивільного захисту України.